-1954
-Zonja me Kamelie- 1963
1952- Zonja e  Zamfirit -
1979 gjat xhirimit te filmit Kur Pranvera vonohet-me Shukri Kacanikun 1979
Erveheja 1967
Erveheja-1967
Hanka- verzioni i dyte-  1970, me Istref Begollin
IstrefMeli
Lajde Sopi, Meli, Meribane Shala, Katarina Josipi-1952
Mel i mer mirenjohje me rastin e 30 vjetorit te Teatrit me 1976
Meli 1976
Meli dhe Bekim Fehmiu -1971
Meli e Faruku-Te ngujuarit-1971
Meli e Istref Begolli-1977
Meli e Leze Qena -1964
Meli e Shaban Gashi ne KRYET E HUDRES 1966
Meli gjat xhirimit te filmit Kur Pranvera...1979
Meli, Shani Pallaska, Abdurrahman Shala,Maljo Gami, Ahmet Qirezi-1965
Meli-BESA-1954
Meli-Shtenja ne ...1975
Meli-Uka i bjeshkeve te...1967
Ne - Shaptuku- Meli, Naxhije Deva , Krist Berisha e Katarina Josipi 1964
Nga -HANKA- Meli e Muharremi -1957
Plaka Nice 1974
Revizori
Sikur te  isha djal-Meli e Matej Sereqi-1952
Teatri ne Mitrovice -1955
Teatri ne Mitrovice 1955
Tetri ne Mitrovice-1955
Turneu i pare 1952
Zonja me Kamelie, Meli e Mharremi- 1963
erveheja
matura -Meli, Shani Pallaska, Naxhije Deva, dhe Ekrem Kryeziu
meliturqi-1
nga qfaqja Matura- 1961