1954 Muharremi, Meli,Xhevat Qena e Matej Sereqi
Antigona dhe Meli me 1961
Antigona ne mesin e aktorve 1960
Me 28 Korrik 1954 lind  Antigona
Meli  Antigona dhe Beixhe Pakashtica 1958
Meli , Muharremi dhe Antigona ne teater
Meli e Antigona  1957
Meli e Antigona  2005
Meli e Antigona 1955
Meli e Antigona 1962
Meli e Antigona me 1964
Meli e Antigona me1959
Meli e Fidani  2003
Meli e Fidani 1984
Meli e Muharremi - 1953
Meli e Muharremi 1953
Meli e Muharremi ne Qershor 1954
Meli me  Fidanin 2003
Meli me Fidanin 1983
Meli me Fidanin dhe Jetonin me 2000
Meli me adhuruesit 1978
Meli, Antigona, Fidani e Jetoni 1986
Melie  Antigona 1963
Para teatrit Meli me Antigonen 1962
Viti i Ri 1954
meli-2
meli-3
meli4
meli6